17 Şubat 2014 Pazartesi

Doa Kozmetik'te %50'ye varan indirim!


Selamlar,


Herkese iyi haftalar. Haftaya hızlıca bir indirim haberi paylaşarak girmek istedim.


Doa Kozmetik, adı üstünde doğal kozmetik ve bakım ürünleri üzerine online satış yapan bir site. Siteyi ve tek tek kullandığım ürünleri, ilerleyen zamanlarda ele almak istiyorum. Ancak indirimi kaçırmamanız için bir post'la duyurmak istedim.




İndirim 15-16-17 Şubat tarihlerinde geçerli. Yani bugün son gün. %50'ye varan bir indirim. Ayrıca 25 tl üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz.


Peki neler alabiliriz? Doğal sülfatsız şampuanlar, saç kremleri, cilt bakım kremleri ve serumları, saf doğal yağlar (lavanta, gül, argan, badem, jojoba, susam, hint yağı...), ayrıca %100 saf lavanta suyu ve gül suyu, sabunlar (kil sabunu, lavanta, nane,defne, ısırgan) ve vitaminler..


Sitenin mottosu; doğal ve katkı maddeleriyle zararlı içeriğe dönüştürülmemiş ürünler satışa sunmak. Yağları yurtdışından getiriyorlar. Ayrıca paketmeler elde yapılıyor, son derece doğaya saygılı bir sistemleri var. Hayvanlar üzerinde test yapmıyorlar ve hayvansal içerik konusu vejetaryenler için uygun, veganlar için uygun olmayan içerikler olabilir. Satın almadan önce ürünün içerik listesine göz atmakta fayda var.


Doa Kozmetik ve ürünleri hakkında yorumlarınızı, katkılarınızı bekliyorum.


Sevgiler,





Hiç yorum yok: