5 Ekim 2014 Pazar

Ürün incelemesi (reviews) : Giovanni Root 66 Max Volume Shampoo - Conditioner (Giovanni Maksimum Hacim Şampuanı ve Kremi)


Merhabalar,


Bugün Giovanni markasının Eco Chic Technology Hair Care serisinden bir şampuan - krem ikilisinden bahsetmek istiyorum. Giovanni genel olarak hayvan özgürlüğüne duyarlı, hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka. Bu şampuan ve saç kremi ikilisi de Buav logolu ve vejetaryen ürünler.



Şampuan ve krem her ikisi de temizleme ve nemlendirmenin yanı sıra, cansız ve zayıf özellikle ince telli saçlara hacim vermeyi vadediyor. Gerçekten de saçın dokusunu beslerken ve nemlendirirken ağırlaştırmıyor ve saça bütünlük ve parlaklık veriyor.


Şampuan, kesinlikle sıradan bir şampuan değil; arındırıcı şampuanlar sınıfından. Saçı kir, toz, yağ gibi yabancı maddelerin yanı sıra sprey, köpük gibi saç şekillendiricilerinin de kalıntılarından arındırıyor. Tabiri caizse durulandıktan sonra gıcır gıcır bir his bırakıyor.


Doğal ve hafif kokusu içeriğindeki USDA organik sertifikalı aloe vera jeli ile yine aynı sertifikaya sahip kivi, papaya, mango ve atkuyruğu bitkisi extrelerinden geliyor.


Şampuanın genel içerik bileşenleri; organik, arındırıcı, tahriş etmeyen ve hassas ciltlerde ve hatta bebek ürünlerinde kullanılan hammadeler. Sülfat ve paraben yok. Bunlar da üründen kısa vadede aldığımız verimi, uzun vadede saçımızdan geri almayacağının, saçımıza zarar vermeyeceğinin ipuçları.


Saç kremi içeriğindeki vitamin E ve pro-vitamin B5 ile beslerken kuvvetli arındırıcılar ve alkol ile saça hacim veriyor. Saç kreminde, şampuandaki organik bileşenlere ek olarak organik nergis çiçeği extresi de var.


Her ikisinin de ambalajlarının arka yüzünde Peta'nın BUAV logosu yer alıyor. Bunun yanı sıra 100% vejetaryen içerik ve no animal testing uyarıları da eklenmiş.



Her biri 250 ml ambalajda, ortalama 17,00 tl gibi bir fiyata sahip. Ancak kampanya dönemlerinde, Gratis'lerde 50% indirim ile 8-9,00 gibi fiyatlardan almak mümkün oluyor. Bu fiyat da böyle bir şampuan için çok iyi.


Umarım faydalı bir yazı olmuştur.

Siz de bu iki ürünle ilgili deneyimlerinizi yorum olarak paylaşırsanız sevinirim.


Sevgiler,
Vegan Kozmetik





1 yorum:

Adsız dedi ki...

BENDE YAKLAIK İKİ YILDIR BOYALI KURU VE YIPRANMIŞ SAÇLAR İÇİN OLANINI KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM