29 Mart 2014 Cumartesi

Ürün incelemesi: Doa Kozmetik Kil Sabunu


Merhabalar,


Bugün size bu aralar blogta sıklıkla karşılaştığınız Doa Kozmetik'in bir ürününden bahsetmek istiyorum; KİL SABUNU. Doa Kozmetik'in meyveli, bitkisel vs. onlarca çeşit sabunundan biri.


Kullanım alanı sizin tercihinize kalmış olsa da, Doa Kozmetik'in sitedeki kullanıcı yorumlarından da göreceğiniz üzere genel olarak yüz temizliğinde kullanılıyor. Zaten kil'in "peeling" etkisinden dolayı da ben de en uygun kullanım şekli bu olsa gerek diye düşünüyorum.



Doa Kozmetik, hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Ürün içeriklerini de tamamen "vegan" içeriklerden seçiyor. Bu konuda en güvenli yerel markalarımızdan.


Kil sabunu içerik listesi: Su, naturel zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, gliserin, sabun bazı, kil yağı.


Ayrıca Doa Kozmetik'in ambalajlama felsefesi de doğa dostu. Olabildiğince az ve geri dönüşümlü ambalaj kullanıyorlar. Ambalajlamayı da el emeği olarak yaptırıyorlar.



Gelelim kullanıcı olarak yorumlarıma:


1. Çok kolay köpürüyor.

2. Aynı zamanda kolay durulanıyor.

3. Doğal ve ferah bir kokusu var.

4. Kalıntı bırakmadan gayet güzel temizleyip arındırıyor.

5. Herhangi bir kızarıklık/kuruluk/kaşıntı vs alerjiye sebep olmadığı gibi beklemediğim şekilde cildimi nemlendirdi. Üstelik cilt tipim kuru olmasına rağmen.




Ürüne doakozmetik.com web sitesi üzerinden online alışveriş ile ulaşıyorsunuz. Ürünün 100 gr.lık paketindeki güncel fiyatı 3. tl Gayet makul bir fiyatı var. Zaten Doa Kozmetik'in genel olarak ürün fiyatları hep ulaşılabilir. Ayrıca siteden farklı dönemlerde indirim kampanyalarında daha da uygun fiyatlarla alışveriş yapmak mümkün. 25 tl üzeri alışverişlerde de kargo ücretsiz.


Ürünle ve Doa Kozmetik ile ilgili düşünce, deneyim ve sorularınızı paylaşmanız dileğiyle..


Sevgiler,

Vegan Kozmetik

Hiç yorum yok: