18 Ekim 2013 Cuma

Ürün incelemesi: Rival de Loop BB krem



Selamlar,


İlk ürün incelemesi bir BB krem. İlk olarak bir BB krem seçme nedenim; BB kremlerin şu anda çok popüler olması, ciddi bir pazara sahip olması, hem bir bakım ürünü hem de renkli kozmetik ürünü özelliğini bir arada içermesi ve benim de severek kullanıyor olmam. Hadi başlayalım!


Ürünümüz Rival de Loop markasının Beauty Balm kremi...


Rival de Loop bir Alman markası. Markanın tanıtımı ve incelemesini ayrı bir yazı konusu olarak paylaşmayı planlıyorum elbette..




Ürünün "kozmetik" incemelesine geçmeden önce ilk olarak üzerinde bir Vegan logosu bulundurduğunu paylaşmak istiyorum. Tüm ürün incelemesi ve alışveriş yazılarımda da bu logo bilgisini ürün isminin hemen ardından veriyor olacağım ki, ürünün etiğinden emin olduktan sonra gönül rahatlığıyla eğlenceli kısma geçelim.


RDL BB krem 6 in 1 bir BB krem. 

  1. Nemlendirir 
  2. Cildi aydınlatır 
  3. Kızarıklıkları ve lekeleri kapatır 
  4. İnce kırışıklık çizgilerini gizler 
  5. Matlaştırırır 
  6. Güneş ışınlarına karşı SPF 15 faktör koruyucudur


Koyu ve açık olarak olarak 2 tonu var. Bendeki açık tonu. Mağazada testerlarından her ikisine de baktım. Açıkçası koyu tonu o kadar koyu ki, eğer "ciddi" esmer bir cilt tonuna sahip değilseniz uygun olmayacaktır.

ürün rengi



Ürün, Hyaluronik asit ve Koffein, aynı zamanda badem, jojoba ve she yağları içeriğiyle kozmetik özelliğinin yanı sıra bakım ve nem konusunda da verim alabileceğiniz bir ürün. Kuru ciltli olmama rağmen, altına çok az nemlendirici sürsem dahi ürünün nemiyle birleştiğinde yeterli geliyor. Hatta nemlendirici kullanmadan uygulayabilirim diyebilirim. Anında canlı ve ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor. Işıltı daha çok aydınlık anlamında diyebilirim. Aydınlık ve "tek renk", yani koyuluk ve kızarıklıklardan arınmış sağlıklı bir görüntüye kavuşturuyor. Benim gibi fondötenin yapay güzelliğinden şikayetçi ancak bakımsız görünmekten de hoşlanmayan biriyseniz bu ürün doğru ürün.

Yine içerik olarak bizi mutlu edebilecek bir şey; ürün paraben içermiyor.



Markaya Rossmann mağazalarından ulaşabilirsiniz. 50 ml tüp ambalaj olarak bulunan ürünün fiyatı 10 tl. Ben Ekim ayındaki Büyük Rossmann İndirimi kampanyası sayesinde % 50 indirim ile 4.90 tl'ye sahip oldum. Ciddi bir Rossmann hayranı olarak bundan böyle indirimleri de mutlaka burada paylaşıyor olacağım.


Unutmayın; ürün ya da blogumdaki diğer konular, sorularınız ve yorumlarınıza her zaman açık.

Sevgiler,



9 yorum:

Unknown dedi ki...

benimde yeni tanıştığım bir marka bu özellikle bazı ürünlerini çok sevdim bende büyük indirimden edinmiştim bunu da ileride deneyebilirim şu sıralar renkli nemlediricisini kullanıyorum biraz daha koyu tonda bir krem ararsanız ona da bakabilirsiniz. vegan olması bencede çok iyi!

Unknown dedi ki...

ahh rossman'a bayılıyorum.bu sene okuduğum ile açılarak beni mesut etti kendileri. Ben henüz hiç bb krem kullanmadım. nedense bir türlü ısınamadım bb krem mantığına.o kadar cildime emilen birşey istemiyorum sanırım. ama alırsamda kesinlikle bu bebişi alacağım. Sizi bugün keşfettim ve hemen takibe alıyorum. cruelty free hayata başladım ve bu konunun kozmetik ayağını blog olarak tutuyorum. bloguma da beklerim
http://pisilimisili.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

sadece bb krem olarak değilde rival de loop marka olarak ta vegan di mi ?

Vegan kozmetik dedi ki...

Açıkçası markayı inceleme altına alma fırsatım olmadı henüz, tüm ürünleri vegan olmayabilir. Elimde yine vegan logosuna sahip bir cilt toniği var şu anda. Ancak yine elimdeki yüz kremi, ve göz çevresi kreminde logoyu göremedim mesela. Alışveriş yaparken, markanın vegan olduguyla ilgili bilgiler vermişti mağaza görevlileri. Rosman ile mailleşmemde de tüm rosman markalı ürünlerinin hayvanlar üzerinde test edilmeden elde edildiğini iletmişlerdi. Ancak araştırmalarım esnasında bunun tam olarak böyle olmadıgıyla ilgili şeylere rastladım. Henüz derleyip paylaşma fırsatım olmadı. Onun için ürünlerin üzerinde, logoyu aramakta fayda oldugunu düşünüyorum. Sevgiler :)

Unknown dedi ki...

Benim cildim çok yağlı o yüzden her yüz ürünüm yağlı ciltlere özel olmalı yoksa sivilce yapıyor :( bu ürün çok yağlı mı, ya da sivilcelenme yaptı mı ciltte? Paylaşırsanız sevinirim :)

Vegan kozmetik dedi ki...

Merhaba, Hayır yaglı değil. Parlama ya da yağlandırma yapmıyor. Alterra, Oriflame, Garnier gibi markaların bb kremlerini denemiş olarak söyleyebilirim ki aralarında en yağ kontrol özelliği olan bu çıktı. Diğerleri daha likit ve parlamaya müsait bir cilt yarattı. Bence deneyebilirsiniz.

Vegan kozmetik dedi ki...

Merhaba Elçin, aramıza hoşgeldin :) Değerli yorumların için teşekkürler. Bloguna üye oluyorum, birbirimize ve cruelty free hayata katkı sağlamaya devam :)

Anonim dedi ki...

Merhaba.Benim merak ettigim sey vegan demek ayni zamanda cruelty free oldugunu da mi gosteriyor?

Unknown dedi ki...

Merhaba, sitenizi bugün keşfettim ve vegan olduğum ve cruelty free ürünler konusuna çok önem verdiğim için ne kadar sevindiğimi anlatamam! Sitenizi kesinlikle takip ediyor olacağım. Rival de Loop benim de denemek istediğim markalar arasında ve fiyatları da çok uygun. Yazı için teşekkürler :) Ben de hem vegan tarifler paylaştığım, hem de cruelty free ürünleri incelediğim bloguma beklerim :) Sevgiler!
www.bahargencturk.com